Fryskmann IH

De Fryskmann IH (Industrial Heater) is een zeer krachtige infrarode verwarming geschikt voor (zeer) grote en hoge ruimtes zoals productie, opslag- & sporthallen, showrooms, winkels etc.

Verwachte Levering:
21 - 12 May, 2024
Gratis Verzending:
Bij bestellingen boven €125,00

De Fryskmann IH (Industrial Heater) is een zeer krachtige infrarode verwarming geschikt voor (zeer) grote en hoge ruimtes zoals productie, opslag- & sporthallen, showrooms, winkels etc.

De infrarode afstraling wordt bij de Fryskmann IH opgewekt door zeer hoogwaardige keramische elementen. Binnen ca. 2-4 minuten bereiken deze elementen hun maximale temperatuur en hier door hun maximale afstraling. De infrarode straling wordt pas omgezet in warmte op het moment dat de straling vaste materie raakt. De lucht ertussen wordt slechts indirect opgewarmd doordat de materie hun warmte weer afgeeft aan de lucht. Hierdoor krijgt u de warmte precies waar u het wilt hebben, op de grond en niet hoog bovenin het gebouw.

Positionering Fryskmann IH – Halverwarming

De Fryskmann IH dient op een minimale hoogte van 3,5 meter gemonteerd te worden. Daarnaast dient de afstand tot (brandbare) objecten ten minste 1 meter te zijn hierbij ook rekening gehouden met tijdelijke en incidentele objecten zoals tribunes en podiums. De Fryskmann IH is voorzien van een 4-tal M8 moer aansluitingen, hierdoor is de Fryskmann IH zeer flexibel te monteren. Standaard worden er ophang ogen bijgeleverd waardoor de unit met kettingen of kabels bevestigd kan worden aan het plafond.

Kleuren

De Fryskmann IH wordt standaard geleverd met de kleur RAL 7016, maar is in overleg ook verkrijgbaar in een andere kleur.

Maten en Specificaties

Spanning: 230V, 50Hz Kleur: Zilvergrijs (RAL 7016) 
Oppervlakte: Gecoat staal    
Bevestiging: Plafond    
Type Afmetingen lxb (cm) Vermogen (Watt) Prijs (Incl. BTW)
IH-2400 64x36x15 2400 € 849,-
IH-3000 64x36x15 3000 € 899,-
Meer informatie
Merk Fryskmann
Garantie 6 jaar
Programmeerbaar Nee
Voeding 230V, 50Hz
Batterijen Nee