Fryskmann Mirror

Gratis Verzending Gratis Verzending
Binnen 1-2 werkdagen verzonden Binnen 1-2 Weken Verzonden
Veilig betalen via Mollie Veilig Betalen via Mollie
8 Jaar Garantie 8 Jaar Garantie
Nederlandse Fabrikant Nederlandse Fabrikant
Hoogwaardige Materialen (Staal & RVS) Hoogwaardige Materialen (Veiligheidsglas & RVS)

Profiteer van 10% korting op onze hoogwaardige infrarood panelen en heaters met de kortingscode WINTER24, geldig t/m 31 maart 2024! 

Fryskmann Mirror is de spiegel variant van de Fryskmann Essential infrarood panelen. De Mirror panelen hebben een eindtemperatuur van ca. 95-100⁰C. 

U kunt dit product volledig naar wens configureren.

Fryskmann Mirror, is de spiegel variant van de Fryskmann Essential infrarood panelen. De Fryskmann Mirror is een exclusieve decoratie voor bijvoorbeeld een badkamer met als bijkomend voordeel dat er geen condensvorming op de spiegel aanwezig is (wanneer hij aanstaat). De Fryskmann Mirror maakt van elke ruimte iets bijzonders. Het spiegelglas van de Fryskmann Mirror is gemaakt van ESG-H veiligheidsglas wat voldoet aan de EN 14179. Dit betekend dat bij een eventuele breuk het glas in kleine stukjes uiteen zal vallen waardoor levensgevaarlijke scherven voorkomen worden, dit is wel zo veilig voor u als uw dierbaren. Fryskmann Mirror infrarood panelen worden geleverd inclusief een zeer eenvoudige maar solide ophangconstructie waardoor deze panelen uiterst snel en makkelijk te plaatsen zijn. Fryskmann Mirror panelen hebben een technische levensduur van 30+ jaar, en hebben een eindtemperatuur van ca. 95-100⁰C. 

Toepassing

Badkamer: Ons spiegelpaneel wordt doorgaans toegepast in badkamers, waar het niet alleen dient om de ruimte te verwarmen maar ook om de spiegel condensvrij te houden. Deze innovatieve infraroodtechnologie zorgt ervoor dat niet alleen de omgeving aangenaam wordt verwarmd, maar ook dat het ongemak van condens op de spiegel na bijvoorbeeld een warme douche wordt geëlimineerd. Dit paneel combineert functionaliteit met efficiëntie, en draagt bij aan een comfortabele en praktische badkamerervaring. Bovendien illustreert het de veelzijdigheid van onze hoogwaardige infraroodpanelen, die ontworpen zijn met oog voor zowel verwarmingsprestaties als praktisch gebruik in diverse leefruimtes.

Werking Fryskmann Infrarood

Bij Fryskmann infrarood panelen wordt de infrarode straling gegenereerd door ons eigen geavanceerde verwarmingselement van roestvrij staal (RVS). Dit speciale verwarmingselement zorgt voor een uiterst snelle opwekking en verspreiding van warmte. De kern van dit element is afkomstig uit de automotive-industrie en heeft al bewezen dat het een levensduur heeft van meer dan 30 jaar zonder noemenswaardig vermogensverlies. In combinatie met hoogwaardige industriële isolatie resulteert dit in een krachtige infrarode straling aan de stalen voorzijde van het infrarood paneel. Dit zorgt voor effectieve en efficiënte warmteverspreiding in de ruimte.

Thermostaat

Het is niet noodzakelijk om een thermostaat in combinatie met onze panelen te gebruiken. U kunt de panelen eenvoudigweg rechtstreeks in het stopcontact steken. Het is echter belangrijk om te realiseren dat dit betekent dat u persoonlijk de thermostaat bent, wat in de meeste situaties niet de meest gewenste optie is. De keuze om al dan niet een thermostaat te gebruiken ligt volledig in uw eigen handen.

Thermostaat en Relais: Waarom ze niet zijn ingebouwd in onze panelen

Onze panelen zijn bewust ontworpen zonder een ingebouwde thermostaat of relais. Deze beslissing is genomen omwille van de duurzaamheid van onze panelen. Hier is waarom: Onze panelen zijn ontworpen om een technische levensduur van meer dan 30 jaar te hebben. Het integreren van een thermostaat of relais in het paneel zou de complexiteit en het risico van storingen vergroten. Als een ingebouwde thermostaat of relais defect raakt, zou dit betekenen dat het hele paneel onbruikbaar wordt. In plaats daarvan hebben we ervoor gekozen om deze componenten extern te plaatsen, waardoor het risico op storingen en de kosten van vervanging aanzienlijk worden verminderd.

Kortom, door de thermostaat en relais extern te houden, waarborgen we zowel de efficiëntie van de panelen als de levensduur ervan, terwijl we tegelijkertijd zorgen voor een gemakkelijkere en kosteneffectievere vervanging van deze componenten als dat ooit nodig is.

Korte uitleg over het relais: het relais is een extern schakelkastje dat onze panelen bedient via de thermostaat. De thermostaat communiceert draadloos met het relais, dat in een stopcontact kan worden gestoken of kan worden ingebouwd. Dit stelt u in staat om de verwarming op basis van de kamertemperatuur te regelen zonder dat de thermostaat of het relais in het paneel zelf zijn geïntegreerd.

Hed Dek goes here.
Afmetingen lxb (cm) Vermogen (Watt) Prijs (Incl. BTW) Ruimtelijke verwarming Badkamers
60x60 360 Watt € 419,- 7-12m3(*) 4-6m3(*)
60x90 540 Watt € 509,- 12-18m3(*) 6-9m3(*)
60x120 720 Watt € 609,- 18-24m3(*) 9-12m3(*)
60x150 900 Watt € 699,- 23-30m3(*) 13-15m3(*)
Meer informatie
Merk Fryskmann
Garantie 8 jaar
Beschermingsklasse IP44
Oppervlakte Veiligheidsglas (spiegel)
Bevestiging Wand
Werking Bedraad
Programmeerbaar Nee
Montage Opbouw
Voeding 230V, 50Hz
Batterijen Nee