WARMTEPOMPEN & WARMTEPOMPBOILERS

Betrouwbare warmtepomptechnologie: Ontdek onze warmtepompen en warmtepompboilers

Warmtepompen

Warmtepompen

De Fryskmann EcoSilence en Maxa warmtepompen staan bekend om de uitzonderlijke stilte en het hoge rendement. Dankzij het vermogen om hoge temperaturen aan te sturen, zijn deze warmtepompen geschikt voor zowel bestaande als nieuwe woningen.

Warmtepompboilers

Warmtepompboilers

Onze warmtepompboilers bieden een duurzame manier voor het verwarmen van tapwater, aangezien ze de warmte uit de directe omgeving benutten. Gecombineerd met bijvoorbeeld infrarood verwarming, bieden ze de oplossing voor een gasloze woning.

KLIMAATSYSTEMEN & AIRCONDITIONING

Ontdek onze betrouwbare en krachtige klimaatsystemen.

Airconditioning

Airconditioning

Maxa airconditioning biedt de perfeacte combinatie van kwaliteit en stijl. Met zowel single- als multisplit modellen, zorgt Maxa voor efficiënte en elegante klimaatbeheersing in elke ruimte. Ervaar comfort en betrouwbaarheid met de geavanceerde technologie van Maxa.

INFRAROOD VERWARMING

Innovatieve warmte voor elk scenario: Ontdek de veelzijdigheid van onze infrarood verwarming

Fryskmann Ruimtelijke Verwarming

Ruimtelijke Verwarming

Het Leranti® Essential infrarood paneel is ontworpen voor effectieve ruimteverwarming, waardoor het ideaal is voor het verwarmen van hele ruimtes. Het biedt een gelijkmatige warmteverdeling en zorgt voor een comfortabele omgeving in uw woning of pand.

Bij- en Zoneverwarming

Het Leranti® paneel is ideaal voor situaties waar u specifieke zones wilt verwarmen, zoals boven de bank of eettafel. Het paneel wordt warmer dan ons Essential paneel, wat resulteert in intensere stralingswarmte en een effectievere temperatuurregeling in de specifieke zone.

Badkamer Verwarming

Voor situaties waarin snelle opwarming essentieel is, zoals in de badkamer, biedt het Leranti® Power paneel een uitstekende oplossing. Het levert snel stralingswarmte, wat ideaal is om direct comfort te bieden in ruimtes waar u snel warmte nodig heeft.

Persoonlijke Verwarming

Het Leranti® Flex paneel is ontworpen voor flexibiliteit en gebruiksgemak, met de mogelijkheid om het op voetsteunen te plaatsen. Dit biedt u het voordeel van mobiele, persoonlijke infraroodverwarming.

Spiegel

De Leranti® Mirror is de spiegeluitvoering van het Essential infrarood paneel. De Mirror is een exclusieve decoratie en bij uitstek geschikt voor ruimtes zoals badkamers en showrooms.

Systeemplafond

De ST-lijn van Leranti®, gebaseerd op de Leranti® Essential en Power panelen, is specifiek ontworpen voor een naadloze en eenvoudige integratie in systeemplafonds.

Advies & showroom

We vinden het erg belangrijk om u advies te geven dat echt aansluit bij uw persoonlijke situatie. Neem contact met ons op om een persoonlijk advies te ontvangen. Ook bent u welkom om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom, waar u de gelegenheid krijgt onze producten in werking te zien en waar wij u van dienst kunnen zijn met advies dat geheel op uw situatie is afgestemd.

POWER & INDUSTRIËLE HEATERS

Superieure warmte, ongeëvenaarde kwaliteit: Ontdek onze professionele heaters

Leranti® PH (Power Heater) 1200 Watt

Power Heater

De Leranti® PH is een, in straalhoek verstelbare, infraroodverwarmer die krachtige warmte biedt met een industriële uitstraling, perfect voor het verwarmen van elke werkruimte, zithoek of serre, precies waar u het wenst.

Leranti® IH Industrieële heater

Industriële Heater

De Leranti® IH is een uiterst krachtige infraroodverwarmer, ontworpen voor het efficiënt verwarmen van grote en hoge ruimtes, zoals productiehallen, opslagfaciliteiten, sportcomplexen, showrooms, winkels, en meer.