Informatie infrarood verwarming

Informatie infrarood verwarming

Hier vindt u alle informatie over de Fryskmann infrarood panelen. We doen ons best om u zo volledig mogelijk te informeren over onze infrarood verwarming. Mocht u toch nog aanvullende informatie wensen of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend, persoonlijk advies, dan nodigen we u uit om contact met ons op te nemen of een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom.

Fryskmann infrarood panelen bieden zeer betrouwbare kwaliteit en een lange levensduur. We bieden een garantie van 8 jaar, wat onze commitment aan productkwaliteit en klanttevredenheid weerspiegelt. In de productie van onze panelen maken we geen compromissen op het gebied van materialen; we gebruiken hoogwaardig RVS voor het warmte-element en een combinatie van gecoat staal en een bijzondere staal legering voor het paneel zelf. Door het gebruik van deze materialen, hebben onze panelen een verwachte technische levensduur van meer dan 25 jaar. Bovendien warmen onze panelen op binnen 4 tot 6 minuten, wat bijdraagt aan energie-efficiëntie.

Staal en staallegering

De buitenkant van een Fryskmann infrarood paneel wordt gemaakt van gecoat staal en een speciale staallegering. De zeer hoogwaardige materialen maken dat corrosie bij normaal gebruik nagenoeg geen kans heeft. De gecoate voorkant is van staal, staal combineert de mooie eigenschap dat het een zeer efficiënte warmte straler is (dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld aluminium) en dat het een goede warmtegelijder is waardoor het paneel gelijkmatig opwarmt en het oppervlak optimaal wordt benut. De achterkant is van een speciale staal legering die ervoor zorgt dat het paneel aan de voorkant als de achterkant dezelfde uitzettingscoëfficiënt heeft en nagenoeg niet kan roesten. In combinatie met een zeer hoogwaardige isolatie techniek wordt warmteafgifte aan de achterzijde van het paneel tot het minimum beperkt. Dit alles leidt tot een effectieve en efficiënte verwarming van de ruimte of zone.

RVS verwarmingselement

Een kenmerkende eigenschap van het Fryskmann verwarmingselement  is dat deze is gemaakt van ultra dunne RVS vezels, welke naast dat het een zeer lange levensduur (30+ jaren) ook een positieve temperatuurcoëfficiënt (PTC) heeft. 

PTC techniek

Onze infrarood panelen maken gebruik van PTC-technologie. Infrarood panelen met PTC-technologie bieden aanzienlijke voordelen; ze bereiken snel de gewenste temperatuur en zijn zuiniger in het gebruik. Naar mate de temperatuur stijgt neem ook de weerstand geleidelijk toe waardoor het vermogen afneemt. Als het paneel zijn maximale temperatuur heeft bereikt geeft deze zijn warmtestraling maximaal af tegen een lager vermogen (= lager stroomverbruik). Daarnaast is een PTC verwarmingselement veel veiliger aangezien bij normaal gebruik het verwarmingselement niet oververhit raakt (Dit t.o.v. veel gebruikte NTC verwarmingselementen zoals carbon/koolstof elementen). Mocht er desondanks toch iets gebeuren (bijvoorbeeld doordat  het paneel per ongeluk wordt afgedekt door een jas of deken tijdens gebruik) dan is het paneel alsnog beveiligd tegen oververhitting door de toepassing van oververhittingselement.

Frameless design

Onze infrarood panelen hebben een frameless ontwerp, wat ze een strakke uitstraling geeft zonder zichtbare randen. Een kwalitatieve poedercoating zorgt voor een mooie afwerking die goed past bij verschillende interieurstijlen. Fryskmann infrarood panelen zijn ontwikkeld om een efficiënte en subtiele verwarmingsoplossing te bieden, met aandacht voor zowel functionaliteit als vormgeving.

Nederlandse fabrikant

Fryskmann, met trots een volledig Nederlandse fabrikant, beschikt over meer dan een decennium aan expertise in de productie van infrarood verwarming. Al onze producten worden met zorg vervaardigd in onze eigen faciliteit in Brakel (gld). Deze hands-on benadering stelt ons in staat om de kwaliteit van onze infrarood verwarming te waarborgen, aangezien we elk aspect van het productieproces van dichtbij beheren.

Dankzij onze uitgebreide controle over de productie kunnen we niet alleen topkwaliteit garanderen, maar ook uitstekende productondersteuning bieden. Mocht er ooit een probleem ontstaan met een van onze panelen, dan zijn wij direct in staat om dit in eigen beheer snel en efficiënt op te lossen. Dit betekent dat u kunt rekenen op een snelle oplossing zonder de frustratie van lange wachttijden, verzekerd van onze toewijding aan zowel kwaliteit als klanttevredenheid.

Wij leveren een breed assortiment aan infrarood panelen, elk zorgvuldig ontworpen voor verschillende toepassingen.

Fryskmann Essential

Effectieve Ruimteverwarming
Dit paneel is speciaal ontworpen voor effectieve verwarming van hele ruimtes, wat het ideaal maakt voor algemene ruimteverwarming. Het zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en creëert een comfortabele leefomgeving in uw woning of bedrijfspand.

Bureauverwarming
Het Essential infrarood paneel, met een afmeting van 50x40cm, is perfect voor bureauverwarming. Dit paneel kan gemakkelijk onder uw bureau worden geïnstalleerd en biedt een constante, comfortabele warmte, wat zorgt voor aangename warmte precies waar en wanneer u dat nodig heeft.

Fryskmann Power

Bij- en Zoneverwarming
Ons Power paneel is uitstekend geschikt voor het verwarmen van specifieke zones, zoals boven de bank of de eettafel. Het paneel bereikt temperaturen die ongeveer 30 graden hoger liggen dan die van ons Essential paneel, wat zorgt voor intensere stralingswarmte en effectievere temperatuurregeling in de gewenste zone.

Badkamerverwarming/Snelle Warmte
Voor situaties waarin snelle opwarming essentieel is, zoals in de badkamer, biedt ons Power paneel een snelle oplossing voor stralingswarmte. Dit is ideaal voor direct comfort in ruimtes waar snel warmte nodig is. Schakel het Power paneel in ongeveer 10 minuten voor gebruik van de ruimte in, wat voorverwarmen overbodig maakt en bijdraagt aan een efficiënter en energiebesparend verwarmingsproces. Dit kan volledig gereguleerd worden via een thermostaat met timer, voor dagelijks comfort en verbeterde energie-efficiëntie.

Fryskmann Flex

Persoonlijke Verwarming
Het Fryskmann Flex paneel is ontwikkeld voor persoonlijke verwarming en kan geplaatst worden op voetsteunen. Deze voetsteunen zijn, net als onze panelen, eenvoudig te installeren met behulp van onze handleiding, wat u meer vrijheid geeft in het positioneren van uw infraroodverwarming.

Ruimteverwarming
Het Flex infrarood paneel kan ook worden gebruikt voor ruimteverwarming. Het biedt een gelijkmatige warmteverdeling en zorgt voor een comfortabele omgeving in uw woning of pand.

Let op: In tegenstelling tot het professionele Essential paneel, beschikt het Flex paneel niet over een IP-classificatie en worden er standaard geen muur- of wandbeugels meegeleverd. Bij het bestellen van het Flex paneel kunt u kiezen tussen beugels of een voetsteun. Voor een professionele ruimtelijke verwarmingsoplossing raden wij daarom het Essential paneel aan.

Infrarood verwarmingssystemen, aangeboden door Fryskmann, vertegenwoordigen een geavanceerde en efficiënte methode voor zowel primaire als secundaire verwarmingsbehoeften. Deze systemen benutten de kracht van lange golf infraroodstraling (IR-C) om direct warmte over te dragen aan personen, objecten en de omgeving, waardoor indirect ook de lucht verwarmd wordt. Een van de meest opvallende voordelen van onze infrarood verwarmingstechnologie is het potentieel voor aanzienlijke energiebesparing, wat bijdraagt aan een duurzamere toekomst en lagere operationele kosten voor onze klanten. Infraroodverwarming is direct te voelen, net als de stralingswarmte van de zon.

Flexibele oplossing

Fryskmann’s infrarood verwarmingssystemen onderscheiden zich door een reeks unieke voordelen, die verder gaan dan alleen energie-efficiëntie. De installatie van onze systemen is verrassend eenvoudig en kan zonder ingrijpende aanpassingen worden uitgevoerd, wat een snelle en probleemloze integratie in bestaande gebouwen mogelijk maakt. Bovendien zijn onze panelen onderhoudsvrij, wat onze systemen een uiterst kosteneffectieve keuze maakt op de lange termijn. De flexibele montagemogelijkheden en het toonaangevende design zorgen ervoor dat onze infrarood panelen naadloos aansluiten bij elk interieur, of deze nu aan wanden of plafonds worden bevestigd.

Meer informatie?

Mocht u verdere vragen hebben over infrarood verwarming, of wenst u persoonlijk advies, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ook een afspraak maken om onze showroom te bezoeken, waar we u graag meer laten zien over onze infrarood verwarming en u kunnen voorzien van alle informatie die u nodig heeft.

Infrarood verwarming werkt op basis van het principe van infrarode straling, een vorm van warmteoverdracht die vergelijkbaar is met de warmte van de zon. In tegenstelling tot conventionele verwarmingssystemen, die de lucht in een ruimte verwarmen, zenden infrarood panelen directe warmte uit die objecten, mensen, en oppervlakken in de ruimte opwarmt.

Principe van Straling
Infrarood verwarming maakt gebruik van infraroodstralen, die deel uitmaken van het elektromagnetische spectrum. Deze stralen zijn onzichtbaar voor het menselijk oog maar kunnen worden gevoeld als warmte. Wanneer de infraroodstralen objecten en personen raken, worden ze direct opgewarmd.

Infrarood straling

Directe Warmteoverdracht
Infraroodverwarming werkt fundamenteel anders dan conventionele convectieverwarmingssystemen, die zich richten op het verwarmen van de lucht. In plaats daarvan realiseert infraroodverwarming een directe overdracht van warmte naar objecten en personen in de ruimte. Dit betekent dat de warmte wordt vastgehouden door de materialen van deze objecten, dit heet warmteaccumulatie. Dit mechanisme zorgt niet alleen voor een langdurige warmteafgifte maar maakt het gebruik van energie ook aanzienlijk efficiënter. Doordat de warmte direct wordt overgedragen, wordt de ruimte snel en effectief verwarmd zonder dat er warmte verloren gaat aan het opwarmen van de lucht. Vervolgens geven deze objecten de warmte geleidelijk af aan hun omgeving, wat bijdraagt aan een aangename en gelijkmatige verwarming van de gehele ruimte.

Efficiëntie
Infrarood panelen zijn zeer efficiënt, omdat ze de warmte direct afgeven aan de ruimte zonder veel energie te verspillen aan het opwarmen van de lucht. Dit kan leiden tot grote energiebesparingen, vooral in goed geïsoleerde ruimtes of in situaties waar directe warmte gewenst is.

Gezondheidsvoordelen

Veel gebruikers ervaren de warmte van infraroodverwarming als comfortabeler en natuurlijker, vergelijkbaar met de warmte van de zon. Infraroodverwarming kan ook gunstig zijn voor de gezondheid, omdat het niet de lucht circuleert en daardoor minder stof en allergenen verspreidt. Dit kan vooral voordelig zijn voor mensen met ademhalingsproblemen.

Infrarood verwarming is een veelzijdige oplossing die in diverse situaties kan worden toegepast, variërend van het verwarmen van hele ruimtes tot meer gerichte toepassingen. Hieronder verkennen we de verschillende manieren waarop onze infrarood panelen ingezet kunnen worden.

Ruimtelijke verwarming

Voor het verwarmen van complete ruimtes, in bijvoorbeeld woningen, bedrijfspanden, kerken en winkels zijn onze infrarood panelen uitermate geschikt. Ze zorgen voor een gelijkmatige verdeling van warmte, waardoor een comfortabele leef- of werkomgeving ontstaat. We raden voor algemene ruimteverwarming het Fryskmann Essential paneel aan, dat bekend staat om zijn efficiënte en gelijkmatige warmteverspreiding.

Bij- en Zoneverwarming

Wanneer de voorkeur uitgaat naar het verwarmen van specifieke zones, zoals de ruimte boven een bank of eettafel, bieden onze Power panelen uitkomst. Ze stellen u in staat om alleen bepaalde delen van een ruimte te verwarmen, wat leidt tot een aanzienlijke energiebesparing. Voor zoneverwarming adviseren wij het Fryskmann Power paneel, dat een hogere temperatuur bereikt dan het Essential model, waardoor de warmte intenser en gerichter is.

Badkamerverwarming

Infrarood panelen zijn ook ideaal voor badkamers. Door het paneel kort voor gebruik aan te zetten of te werken met een thermostatisch schema, geniet u snel van comfortabele warmte. Dit resulteert bovendien in een aanzienlijke besparing omdat de badkamer niet constant op temperatuur gehouden hoeft te worden. Het Fryskmann Power paneel is onze aanbeveling voor badkamers, dankzij de intensieve stralingswarmte. Voor de verwarming van badkamers biedt het Frykmann Mirror paneel ook een uitstekende keuze. Dit paneel levert dezelfde behaaglijke warmte als onze stalen panelen. Het enige kleine verschil is de opwarmtijd, die ongeveer 3 tot 4 minuten langer duurt.

Werkplekverwarming

Net als bij zoneverwarming zijn onze infrarood panelen uitstekend geschikt voor het verwarmen van specifieke werkplekken. Dit biedt niet alleen comfort maar ook energie-efficiëntie, aangezien alleen de benodigde werkzone wordt verwarmd.

Persoonlijke verwarming

Onze Flex panelen zijn speciaal ontworpen voor veelzijdig gebruik. Ze kunnen op voetsteunen geplaatst worden, waardoor u ze gemakkelijk kunt verplaatsen naar de plek waar de warmte het meest nodig is. Deze optie biedt u maximale flexibiliteit in het richten van de warmte.

Heeft u aanvullende vragen, of wilt u weten of infrarood verwarming de juiste keuze is voor uw specifieke situatie? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Daar kunnen we u van persoonlijk advies voorzien.

Onze panelen bieden uiteenlopende montagemogelijkheden; ze kunnen zowel aan het plafond als aan de wand worden bevestigd met behulp van speciale beugels, of geplaatst worden op voetsteunen. Hiermee verschaffen we u veelzijdige oplossingen, aangepast aan uw specifieke behoeften.

Beugels

Onze infrarood panelen blinken uit in gebruiksgemak en zijn ontworpen met het oog op een vlotte installatie, of u ze nu aan de muur wilt hangen of aan het plafond wilt bevestigen. Elk paneel wordt geleverd met duurzame, speciaal ontworpen beugels die de montage aanzienlijk vereenvoudigen. Daarnaast zorgen de duidelijke stappen in onze bijgeleverde handleiding ervoor dat het installatieproces voor iedereen toegankelijk is. We wijzen er echter op dat schroeven voor de bevestiging niet standaard zijn inbegrepen. De reden hiervoor is dat de benodigde schroeftypes variëren afhankelijk van de ondergrond, zoals gipsplafonds, houten plafonds of muren. Indien u hulp nodig heeft bij het kiezen van de juiste schroeven voor uw specifieke situatie, staan wij klaar om u van advies te voorzien.

Voetsteunen

Daarnaast hebben we voor bepaalde modellen van onze infrarood panelen voetsteunen beschikbaar. Deze voetsteunen zijn net als onze panelen eenvoudig te installeren met de hulp van onze handleiding, waardoor u nog meer vrijheid heeft in hoe en waar u uw infrarood verwarming plaatst.

Systeemplafond

De ST-lijn van Fryskmann is specifiek ontworpen voor een naadloze en eenvoudige integratie in systeemplafonds. Gebaseerd op onze Essential en Power panelen, zijn deze speciale panelen verkrijgbaar in de afmetingen 60×60 of 60×120, om perfect te passen in de standaard vakken van systeemplafonds.

Thermostaat

Het is belangrijk om op te merken dat onze infrarood panelen niet voorzien zijn van een ingebouwde thermostaat. Dit besluit is genomen omdat het integreren van deze elektrische componenten de technische levensduur van het infrarood paneel kan beïnvloeden. Voor de beste prestaties en maximale levensduur van uw infrarood verwarming raden wij aan om een geschikte thermostaat en relais apart te selecteren, afgestemd op uw individuele vereisten. Voor uitgebreide informatie en de beschikbare opties, nodigen wij u uit om het ‘Bediening’ tabblad op onze pagina te raadplegen. Heeft u vragen of behoefte aan advies over de meest passende combinatie van thermostaat en relais voor uw situatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen; wij staan klaar om u te ondersteunen.

Onze infrarood panelen zijn direct klaar voor gebruik door simpelweg de stekker in het stopcontact te steken. Echter, voor optimaal gebruiksgemak en efficiëntie adviseren wij de bediening via een thermostaat. Zonder thermostaat zou u in feite zelf de rol van thermostaat vervullen, wat minder wenselijk is. De meeste klanten kiezen daarom voor een draadloze thermostaat of een geavanceerdere draadloze Wifi-thermostaat, die u met een app op uw smartphone kunt bedienen. Ons infrarood verwarmingssysteem verwarmt de lucht indirect, waardoor de luchttemperatuur een betrouwbare indicator is voor het aansturen van de verwarming. Dit maakt bediening via een thermostaat niet alleen mogelijk, maar ook bijzonder efficiënt.

De thermostaat

De thermostaat speelt een cruciale rol in het efficiënt en comfortabel verwarmen van uw ruimte met infrarood panelen. Het stelt u in staat de temperatuur in uw ruimte, woning of pand nauwkeurig te reguleren zonder dat u continu handmatig hoeft in te grijpen. Er zijn verschillende soorten thermostaten beschikbaar, elk met hun unieke eigenschappen en voordelen, afgestemd op uw persoonlijke behoeften en voorkeuren.

Draadloze draaithermostaat
De draadloze draaithermostaat is de meest basale vorm van temperatuurregeling. Met een eenvoudige draaiknop stelt u de gewenste temperatuur in. Hoewel deze thermostaten eenvoudig in gebruik zijn, bieden ze minder precisie en flexibiliteit in temperatuurbeheersing dan meer geavanceerde modellen.

Draadloze programmeerbare thermostaat
Een stap hoger vinden we de draadloze programmeerbare thermostaat. Deze biedt de mogelijkheid om verschillende temperaturen voor specifieke tijden en dagen in te stellen. Zo kunt u uw verwarmingssysteem zo programmeren dat het de temperatuur verlaagt wanneer u niet thuis bent en de verwarming activeert kort voordat u thuiskomt. Dit type thermostaat is ideaal voor mensen met een regelmatig schema en die op zoek zijn naar een manier om energie te besparen zonder in te leveren op comfort.

Draadloze Wifi-thermostaat
De meest geavanceerde optie in ons assortiment is de draadloze Wifi-thermostaat, die u volledige controle geeft over uw verwarmingssysteem via een app op uw smartphone of tablet. Deze thermostaten bieden de ultieme flexibiliteit en gemak, met functies zoals het programmeren van verwarmingsschema’s en het ontvangen van meldingen wanneer de temperatuur afwijkt van de ingestelde waarden. De Wifi-thermostaat is perfect voor de moderne gebruiker die op zoek is naar gemak en efficiëntie, evenals voor mensen die vaak van huis zijn maar toch controle willen houden over hun verwarmingssysteem.

Het relais

Het relais is een essentieel onderdeel van het systeem dat zorgt voor de communicatie tussen de thermostaat en de infrarood panelen. Dit kleine apparaatje speelt een belangrijke rol in het efficiënt functioneren van uw verwarmingssysteem.

Werkwijze
Wanneer u de gewenste temperatuur instelt op de thermostaat, geeft deze een signaal aan het relais. Het relais zet vervolgens het infrarood paneel aan of uit om de ingestelde temperatuur te bereiken en te handhaven. Dit zorgt voor een constante en comfortabele omgeving in uw ruimte.

Types relais
Er zijn twee hoofdtypen relais: de plug-in relais en de inbouw relais.

Plug-in relais: Dit type relais is zeer gebruiksvriendelijk en wordt simpelweg in een bestaand stopcontact gestoken. Vervolgens sluit u het infrarood paneel aan op het relais. Het plug-in relais is ideaal voor situaties waar eenvoudige installatie gewenst is.

Inbouw relais: Het inbouw relais is bedoeld voor een meer permanente installatie en wordt vaak geïntegreerd in de elektrische infrastructuur van de ruimte, zoals de centraaldoos. Dit type is met name geschikt voor installaties waarbij de infrarood panelen aan het plafond worden gemonteerd.

De keuze tussen een plug-in of inbouw relais hangt af van uw specifieke situatie en installatievoorkeuren. Beide zorgen voor een efficiënte en effectieve communicatie tussen uw thermostaat en infrarood panelen, waardoor u kunt genieten van een optimaal verwarmd huis of pand.

Wanneer u infrarood verwarming gebruikt om een ruimte of specifieke zone te verwarmen, is het essentieel om precies te weten hoeveel vermogen nodig is voor een effectieve verwarming.

Ruimtelijke verwarming

Om uw ruimte comfortabel warm te krijgen, is het belangrijk eerst goed te berekenen wat u nodig hebt. Denk aan factoren zoals het bouwjaar van uw woning, de isolatiewaarde en de aanwezigheid van ramen. Afhankelijk van deze factoren bepalen we hoeveel infrarood panelen nodig zijn om de kamer efficiënt te verwarmen. Over het algemeen adviseren we om minstens één paneel per ruimte te plaatsen, maar soms zijn er meer nodig om de gewenste warmte te bereiken. Het is ook cruciaal dat de panelen strategisch geplaatst worden voor een optimale warmteverdeling.

Bij- en Zoneverwarming

Als u overweegt om infraroodpanelen te gebruiken voor bijverwarming, zijn er andere richtlijnen voor het benodigde vermogen dan voor hoofdverwarming. Dat komt omdat de warmte van een infraroodpaneel zich niet helemaal laat beperken tot de plek waar u het wilt hebben. De warmtestraling bereikt namelijk ook andere delen van de ruimte, waardoor de temperatuur daar ook iets kan stijgen.

Stel, u wilt de temperatuur op een specifieke plek met 1 tot 2 graden verhogen. Houd dan rekening met deze stappen:

  1. Bepaal het te verwarmen oppervlak en tel daar aan alle kanten 50 cm bij op. Voor een zithoek van bijvoorbeeld 1 x 2 meter rekent u dus met een oppervlakte van 2 x 3 meter, wat neerkomt op 6 m².
  2. Vermenigvuldig het aantal vierkante meters met 120 watt. In ons voorbeeld heeft u dan 720 watt aan vermogen nodig.
  3. Voor het lokaal bijverwarmen van een zithoek van 1 x 2 meter zou een infrarood paneel van 700 watt dus voldoende zijn. Moet er een groter oppervlak verwarmd worden? Overweeg dan om twee panelen te gebruiken voor een gelijkmatige verdeling van de warmte over de hele oppervlakte.

Advies

Zoekt u advies over welke panelen perfect passen bij uw situatie, of wilt u weten hoeveel vermogen er nodig is? Aarzel niet om contact met ons op te nemen of kom langs in onze showroom. We staan klaar om u persoonlijk advies te geven en al uw vragen te beantwoorden.

De installatie van Fryskmann infrarood infrarood verwarming is ontworpen voor gebruiksgemak, waardoor veel van onze klanten ervoor kiezen om de installatie zelf uit te voeren. Echter, voor diegenen die liever volledig worden ontzorgd, biedt Fryskmann ook de mogelijkheid om de installatie door ons te laten uitvoeren. Hoewel we bij Fryskmann de installatiewerkzaamheden niet direct zelf uitvoeren, werken we nauw samen met een netwerk van gespecialiseerde dealers en partners. Deze samenwerking zorgt ervoor dat de installatie van uw infrarood verwarmingssysteem vlekkeloos verloopt, uitgevoerd door professionals die bekend zijn met onze producten.

Mogelijkheden en kosten

Bent u benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor uw specifieke situatie en welke kosten hiermee gemoeid zijn? Twijfel dan niet om direct contact op te nemen met Fryskmann of een van onze dealers. Voor een nog beter beeld van wat onze infrarood verwarming voor u kan betekenen, kunt u ook een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom. Hier staan we klaar om u uitgebreid te informeren over onze producten, u te adviseren over de beste oplossingen voor uw verwarmingsbehoeften en u te begeleiden bij het maken van de juiste keuze, ook op het gebied van de installatie. Ons doel is om u een helder beeld te geven van de voordelen van infrarood verwarming en u te helpen bij het realiseren van een comfortabele, energiezuinige verwarmingsoplossing.

Veelgestelde vragen

We hebben de veelgestelde vragen over onze infrarood verwarming voor u op een rijtje gezet, zodat u snel toegang heeft tot de belangrijkste informatie.

Showroom afspraak

U bent van harte welkom om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Hier kunt u onze producten in werking zien en een persoonlijk advies ontvangen.

Service & contact

Neem direct contact op voor vragen of ondersteuning en ontdek meer over ons bedrijf. Hier vindt u ook technische informatie en handleidingen voor verdere hulp bij onze producten.

Whatsapp openen
Hallo! 👋
Hoe kunnen we u van dienst zijn?