Over Fryskmann

Over Fryskmann

Bij Fryskmann begon alles met de visie van oprichter Douwe de Vries. In eerste instantie kocht Douwe infrarood verwarming in van toonaangevende fabrikanten uit Duitsland en Oostenrijk. Al snel bleek echter dat de hoge kosten deze aanpak niet duurzaam maakten. Gedreven door zijn passie voor kwaliteit en efficiëntie, begon Douwe in 2012 met het zelf ontwikkelen van infrarood verwarmingssystemen. Twee jaar later, in 2014, was Leranti geboren, gevestigd in Aalst (gld) waar zowel onze showroom als productiefaciliteit zich bevond.

Nieuw bedrijfspand

De vraag naar infrarood verwarming groeide gestaag en in 2019 verhuisden we naar een groter pand in Brakel (gld). Hier konden we onze productiecapaciteit vergroten dankzij de extra ruimte in onze nieuwe hallen.

Warmtepompen

Gedurende de jaren heeft Leranti, nu bekend als Fryskmann, zich altijd gericht op het uitbreiden van ons assortiment met duurzame elektrische verwarmingsoplossingen. Dit om zowel particulieren als bedrijven te ondersteunen in de transitie naar gasloze verwarming. In 2018 introduceerden we warmtepompboilers en twee jaar later, in 2020, voegden we warmtepompen toe aan ons assortiment.

Naamsverandering

In 2022 hebben we onze bedrijfsnaam veranderd naar Fryskmann, een beslissing die werd ingegeven door strategische marketingoverwegingen. Deze nieuwe naam weerspiegelt onze ambitie en de kwaliteit van onze innovatieve producten, met een speelse verwijzing naar de achternaam en afkomst van onze oprichter.

Thuisbatterij

In 2023 hebben we onze horizon verder verbreed door het ontwikkelen van een thuisbatterij onder de naam Fryskmann Energy. Deze innovatie ziet Fryskmann als een essentiële stap in het duurzaam maken van zowel woningen als bedrijfspanden. De thuisbatterij speelt ook in op de huidige onzekerheden op de energiemarkt, en biedt onze klanten een betrouwbare en zelfvoorzienende energieoplossing.

Toekomst

De toekomst ziet er helder uit voor Fryskmann. We blijven ons inzetten om een uitgebreid assortiment van hoogwaardige elektrische oplossingen te bieden, waarmee we onze klanten helpen om een duurzamer leven te leiden. Bij Fryskmann draait alles om kwaliteit en innovatie, en we kijken ernaar uit om samen met onze klanten en partners verder te bouwen aan een groene toekomst.

Fryskmann Brakel

Veelgestelde vragen

We hebben de veelgestelde vragen over onze infrarood verwarming voor u op een rijtje gezet, zodat u snel toegang heeft tot de belangrijkste informatie.

Showroom afspraak

U bent van harte welkom om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Hier kunt u onze producten in werking zien en een persoonlijk advies ontvangen.

Service & contact

Neem direct contact op voor vragen of ondersteuning en ontdek meer over ons bedrijf. Hier vindt u ook technische informatie en handleidingen voor verdere hulp bij onze producten.

Whatsapp openen
Hallo! 👋
Hoe kunnen we u van dienst zijn?