Fryskmann EcoSilence 19.6kW

Prijs op aanvraag

Product op voorraad: Ja
Levertijd: 2-3 weken

Dit is de Fryskmann EcoSilence 19.6kW warmtepomp. Deze Fryskmann EcoSilence is geschikt voor grotere en oudere woningen en-/of  bedrijfsruimten.

Beschrijving

De Fryskmann EcoSilence warmtepompen staan bekend om de uitzonderlijke stilte en het hoge rendement. Dankzij het vermogen om hoge temperaturen aan te sturen, zijn deze warmtepompen geschikt voor zowel bestaande als nieuwe woningen. De Fryskmann EcoSilence 19.6kW heeft een gemiddelde SCOP van meer dan 5.5 bij 35 graden en meer dan 4.2 bij 55 graden, wat resulteert in een zeer efficiënte verwarming van uw woning. Deze warmtepomp word standaard geleverd met een 300 liter RVS-boilertank voor huishoudelijk warm water, en een 200 liter buffertank voor de verwarming. Uiteraard is de warmtepomp ook leverbaar met grotere boilertanks & buffertanks. Neem gerust contact met ons op voor een offerte op maat.

Lucht-water warmtepomp

Ervaar het comfort van een optimaal binnenklimaat met onze lucht-water warmtepomp die op een energie-efficiënte wijze buitenlucht transformeert in functionele warmte voor uw woning. Deze slimme warmtepomp is samengesteld uit een binnen- en buitenmodule. De buitenmodule onttrekt warmte uit de omgevingslucht, welke vervolgens naar de binnenmodule wordt getransporteerd voor verdere opwarming. De binnenmodule zorgt daarna voor de afgifte van de warmte aan het water in uw centrale verwarmingssysteem. Met onze geavanceerde lucht-water warmtepomp kunt u rekenen op comfort, energiebesparing en milieuvriendelijkheid.

Geluid

Het staat vast dat elke warmtepomp geluid maakt, maar hoe we dit geluid ervaren kan sterk verschillen van persoon tot persoon. Wat voor de een luid klinkt, merkt een ander misschien nauwelijks op. Hoewel er altijd wel wat achtergrondgeluid is, of we dat als hinderlijk ervaren, blijft een persoonlijke zaak.

Dat gezegd hebbende, bij de vormgeving van de Fryskmann EcoSilence serie is er bijzondere aandacht besteed aan het minimaliseren van het geluid. Het resultaat? De Fryskmann EcoSilence warmtepomp staat bekend als de meest stille in zijn klasse.

Het geluidsniveau van de Fryskmann EcoSilence serie is vergelijkbaar met dat van alledaagse geluiden zoals een rustige straat, een aanslaande koelkast, of een passerende auto. Het komt overeen met een zacht spelende radio (45 dB), waardoor het geluid meestal opgaat in de omgevingsgeluiden.

Subsidie

Een warmtepomp kopen is zeker een investering, maar gelukkig kun je vaak subsidie krijgen bij de aankoop en installatie. Hoeveel subsidie je krijgt, hangt af van het type warmtepomp dat je kiest. Heb je vragen over hoe dit werkt? Maak je geen zorgen, we staan klaar om je te helpen. Neem gerust contact met ons op.

Installatie

Wij kunnen deze warmtepomp in Nederland en België installeren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, en voor het aanvragen van een offerte.

Extra informatie

Gewicht 115000 g
Afmetingen 1427 × 581 × 1089 mm
Merk

Fryskmann

Garantie

2+3 jaar

SCOP W35

5.58

SCOP W55

4.21

Geluidsdruk op 3-6-9-12 meter

30.2-24.2-20.6-18.1 dBA

Oppervlakte

RVS

Voeding

3x 230V

Vermogen warmtepomp

4.4-19.6kW

Ruimte warmtepomp

Bedrijfspand, Sportkantine, Woning

Productlijn warmtepomp

EcoSilence

Toepassing warmtepomp

Ruimtelijke verwarming, Warm tapwater

Informatie

Op deze pagina ontdekt u alles over onze Fryskmann warmtepompen. We willen u graag een helder beeld geven wat de mogelijkheden van onze producten zijn, inclusief alle technische details.

Veelgestelde vragen

Op deze pagina treft u de antwoorden aan op de vragen die ons veelvuldig gesteld worden over onze warmtepompen. 

Showroom afspraak

U bent van harte welkom om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Hier kunnen wij uw situatie bespreken en een persoonlijk advies uitbrengen.

Service & contact

Neem direct contact op voor vragen of ondersteuning en ontdek meer over ons bedrijf. Hier vindt u ook technische informatie en handleidingen voor verdere hulp bij onze producten.