Garantiebeleid Fryskmann

1. Garantie op Infraroodpanelen en Warmtepompen/Warmtepompboilers

Fryskmann B.V. biedt een garantie van 8 jaar op Fryskmann infraroodpanelen en een garantie van 5 jaar op Fryskmann warmtepompen & warmtepompboilers. Deze garanties zijn van kracht vanaf de leverdatum van de producten.

2. Garantie op Accessoires en Afbeeldingen

Voor alle accessoires aangeboden door Fryskmann en voor afbeeldingen die klanten hebben aangeleverd voor toepassing op een paneel, biedt Fryskmann B.V. een fabrieksgarantie van 2 jaar.

3. 14-Dagen 'Niet Goed Geld Terug' Garantie

Als u niet tevreden bent met uw aankoop, biedt Fryskmann u de mogelijkheid om uw aankoop binnen 14 dagen te annuleren zonder opgave van redenen. Om een efficiënte verwerking te verzekeren, raden we u aan uw annulering schriftelijk te doen. De terugzending van de gekochte producten dient binnen 21 dagen plaats te vinden, met duidelijke vermelding van uw naam, adres en ordernummer. Het terugsturen van de producten is voor uw eigen rekening.

4. Uitzonderingen en Retournering

Gepersonaliseerde infraroodpanelen met een niet-standaard RAL kleur (anders dan RAL 9016) en panelen met een eigen afbeelding vormen een uitzondering op ons retourbeleid. We streven ernaar om uw betaling zo snel mogelijk terug te storten, maar uiterlijk binnen 30 dagen. Producten dienen, indien mogelijk, onbeschadigd en in de originele verpakking te worden geretourneerd.

5. Duur en aanvang van de Garantievoorwaarden

De garantie van Fryskmann gaat in op de leverdatum van de nieuwe apparatuur en heeft een duur van 8 jaar voor de infraroodverwarming en 2 jaar voor de bijbehorende toebehoren. Voor de warmtepompen & warmtepompboilers geld een garantietermijn van 5 jaar, vanaf de leverdatum.

6. Voorwaarden van de Garantie

Om aanspraak te maken op de garantie, moet het product in de EU, Zwitserland of Noorwegen zijn gekocht en opgesteld. Op verzoek van Fryskmann moet het garantiebewijs worden getoond.

7. Inhoud en omvang van de Garantie

Fryskmann zorgt voor reparatie of vervanging van defecte onderdelen binnen een redelijke termijn. De garantie omvat geen levering van verbruiksgoederen en toebehoren.

8. Beperkingen van de Garantie

De garantie van Fryskmann is niet van toepassing op gebreken of storingen als gevolg van onjuiste installatie, onjuist gebruik, externe invloeden, niet-geautoriseerde reparaties of het gebruik van niet-originele onderdelen, onder andere.

9. Gegevensbescherming

Fryskmann respecteert uw privacy en zal uw persoonlijke gegevens alleen gebruiken voor de verwerking van uw bestelling en garantieclaims. Fryskmann houdt zich aan alle wettelijke voorschriften op het gebied van gegevensbescherming.

Voor meer details over ons annuleringsbeleid verwijzen we u naar onze Algemene Voorwaarden op de Fryskmann website.

Contact Opnemen

Telefoonnummer

Telefonisch bereikbaar van

Maandag t/m vrijdag: 10:00 – 17:00
Zaterdag, Zondag en feestdagen: niet bereikbaar