HIP Plugin Relais

Verwachte Levering:
29 - 6 Oct, 2023
Gratis Verzending:
Bij bestellingen boven €125,00

De HIP plugin relais & meter maakt deel uit van het HIP smart home-systeem en geeft u de mogelijkheid om infrarood panelen flexibel te schakelen vanaf een afgelegen locatie. Daarnaast kunt u met dit relais eenvoudig het verbruik meten en de actuele ingeschakelde vermogen. Om het apparaat te starten, dient het relais in een stopcontact te worden gestoken en toegevoegd aan het Homematic IP-systeem. De HIP relais kan gebruikt worden voor het besturen van infrarood verwarming maar kan ook gebruikt worden voor het schakelen van andere elektrische apparaten zoals lampen e.d. Als u het apparaat direct aan of uit wilt schakelen, kunt u de geïntegreerde drukknop op de voorzijde van het relais gebruiken. Binnen de HIP klimaatregeloplossing werkt de switch betrouwbaar samen met de HIP thermostaat.
Het geïntegreerde meetapparaat kan het energieverbruik binnen een bereik van 0 en 3680 Watt detecteren. Het apparaat biedt een meetresolutie in stappen van 0,01 Watt en een maximale meetafwijking van +/- 0,03 Watt. Dankzij de hoge meetnauwkeurigheid kunnen zelfs kleine elektrische belastingen en de stand-by belasting elektrische apparaten comfortabel worden gecontroleerd via de app. Ook is het gemeten totale energieverbruik duidelijk weergegeven in de app.
Ondanks de hoge schakelcapaciteit tot 3680 Watt blokkeren de schakelaars de omgevende stekkers niet. Vanwege het lage stroomverbruik in stand-by van minder dan 0,3 Watt, kan het relais zonder problemen in de stopcontact worden gestoken.

Meer informatie
EAN 4047976500062
Merk Homematic IP
Garantie 2 jaar
Afmetingen 70 x 70 x 39 mm
Beschermingsklasse IP20
Werking Draadloos
Programmeerbaar Nee
Montage Plug-in
Voeding 230 V/50 Hz
Batterijen Nee