HIP Access point

Verwachte Levering:
20 - 27 Apr, 2024
Gratis Verzending:
Bij bestellingen boven €125,00

Het HIP Access Point is het centrale onderdeel van het HIP smart home systeem. Het toegangspunt is verbonden met een standaardrouter en dient als interface tussen de HIP cloud met server locatie in Duitsland en de HIP-apparaten in uw huis – en dat volledig versleuteld! Omdat er geen persoonlijke gegevens worden verzameld tijdens de installatie, blijven gebruikers anoniem, hoewel het systeem is gebaseerd op een cloud-oplossing. Zodra het toegangspunt is aangesloten op het internet, kunnen alle functies via de gratis smartphone app worden aangevraagd. De intuïtieve app presenteert een duidelijk overzicht van alle mogelijke functies. Bovendien kunnen nieuwe apparaten via de app worden aangesloten in een paar stappen. Met een open luchtbereik van maximaal 400 meter is een betrouwbare aansluiting van apparaten, zelfs in verre plekken van het systeem, mogelijk.
Het innovatieve IP-radioprotocol biedt energie-efficiënte communicatie binnen de 868 MHz /869,525 MHz frequentie. Dit zorgt voor lange batterijduur van aangesloten apparaten en gebruikers worden niet blootgesteld aan permanente draadloze straling. Het hoge rendement is ook opvallend in het energieverbruik van het toegangspunt. Een vermogen van slechts 1,1 Watt vermijdt onaangename verrassingen wanneer de volgende elektriciteitsrekening komt. Ondanks het lage energieverbruik, biedt de centrale unit op elk moment ook visuele informatie met alle belangrijke status updates. Daarom wordt de systeemknop aan de voorkant van het toegangspunt in verschillende kleuren aangestoken, afhankelijk van de systeemstatus.
Het HIP Access Point kan als staande eenheid op een tafel of permanent op de muur worden gebruikt. Geschikte schroeven en stekkers, evenals de vereiste netwerkkabel voor het aansluiten van het apparaat op de router, zijn inbegrepen.

Meer informatie
EAN 4047976408870
Merk Homematic IP
Garantie 2 jaar
Afmetingen 118 x 104 x 26 mm
Beschermingsklasse IP20
Werking Bedraad
Programmeerbaar Nee
Voeding 100 V-240 V/50 Hz
Batterijen Nee