Leranti® Mirror – 60x150cm – 900W

 799,00

Product op voorraad: Ja
Levertijd: 2-3 werkdagen

Dit is de Leranti® Mirror met een afmeting van 60×150 cm en een vermogen van 900 Watt. Dit paneel is ontworpen om voornamelijk toe te passen in grotere badkamers.

Beschrijving

Leranti® Mirror

Ontmoet de Leranti® Mirror, de elegante spiegelvariant van onze befaamde infraroodpanelen. Een prachtige toevoeging aan elk huis! De Leranti® Mirror combineert functionaliteit met verfijning, en is een exclusieve decoratie die elke ruimte transformeert, vooral ideaal voor bijvoorbeeld badkamers, waar condensvorming op de spiegel tot het verleden behoort wanneer de verwarming aan staat.

Het spiegelglas van de Leranti® Mirror is vervaardigd van ESG-H veiligheidsglas, dat voldoet aan de strenge normen van EN-14179. In het zeldzame geval van breuk, valt het glas uiteen in kleine, niet-gevaarlijke stukjes, waardoor de veiligheid van u en uw dierbaren gewaarborgd blijft.

De warmteafgifte van de Leranti® Mirror wordt verzorgd door ons eigen geavanceerde verwarmingselement, ontworpen voor snelle opwarming en efficiënte verspreiding van warmte. De kern van dit verwarmingselement is afkomstig uit de automotive sector en heeft een bewezen levensduur van meer dan 25 jaar, met verwaarloosbaar vermogensverlies. Gecombineerd met hoogwaardige industriële isolatie, zorgt dit voor een krachtige warmteafgifte aan de voorzijde van het infraroodpaneel.

Thermostaat

Het gebruik van een thermostaat in combinatie met onze panelen is niet noodzakelijk. De panelen kunnen rechtstreeks op een standaard 230V voeding (stopcontact) worden aangesloten. Echter, zonder thermostaat dient u zelf de temperatuurregeling te beheren, wat vaak niet praktisch is. Ervaring leert dat handmatige aanpassingen vaak te laat komen, wat resulteert in een ruimte die te koud of te warm is. Wij raden daarom bijna altijd aan om een (digitale) thermostaat te gebruiken.

Extra informatie

Gewicht19000 g
Afmetingen600 × 1500 × 25 mm
Merk

Leranti®

EAN

8720165930722

Productlijn

Mirror

Garantie

8 jaar

Vermogen

900 Watt

Geschikt voor m²

9-14 m²

Eindtemperatuur

95 ⁰C

Kleur

Spiegel

Ruimte

Badkamer

Toepassing

Ruimtelijke verwarming

Bevestiging

Wand

Oppervlakte

Gehard glas

Voeding

230V, 50Hz

Het Fryskmann Mirror paneel is ontworpen als een stijlvolle oplossing. Het is ideaal voor het verwarmen van ruimtes zoals badkamers en showrooms. Houd er rekening mee dat dit paneel twee minuten langer nodig heeft om op te warmen dan onze stalen panelen, wat het iets minder efficiënt maakt.

Het Fryskmann Mirror paneel is eenvoudig aan de wand te bevestigen met de meegeleverde beugels.

Het Mirror infrarood paneel kan op diverse manieren worden bediend, zoals met een eenvoudige draadloze thermostaat of een geavanceerdere draadloze Wifi-thermostaat die via een app werkt. Omdat een kwalitatief infrarood verwarmingssysteem de lucht indirect verwarmt, is aansturing op basis van luchttemperatuur mogelijk en tevens de meest efficiënte methode.

Onze Mirror panelen bereiken een temperatuur van 95 graden Celsius, en warmen op in 6 tot 8 minuten. De opwarmtijd varieert met de omgevingstemperatuur. 

Voor onze Mirror panelen gebruiken we RVS voor het warmte-element en gehard glas voor het paneel, materialen die goede warmtestraling en -afgifte garanderen. Onze panelen maken gebruik van PTC techniek.

Een Fryskmann infrarood paneel is ontworpen voor probleemloos gebruik, wat gereflecteerd wordt in onze uitgebreide fabrieksgarantie van 8 jaar. Dit betekent dat we garanderen dat onze panelen minstens 8 jaar meegaan, terwijl de werkelijke levensduur veel langer is, dankzij het gebruik van duurzame materialen zoals staal en RVS. Zo hebben onze panelen een technische levensduur van meer dan 25 jaar.

De levering van onze panelen is geheel kosteloos. U betaalt dus geen verzendkosten. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om uw bestelling zelf op te halen in ons magazijn.

Thermostaten

Ontdek ons assortiment Salus thermostaten & accessoires. Wij gebruiken deze thermostaten voor de bediening van onze infrarood verwarming. 

Infrarood verwarming

Ontdek ons complete assortiment Fryskmann infrarood panelen, ontworpen voor duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Infrarood accessoires

Bekijk hier ons assortiment infraroodaccessoires, waaronder voetsteunen en beugels voor muur- en wandmontage.