Zakelijk

Bedrijven

Klimaatoplossingen voor bedrijven

Fryskmann combineert stijlvol design met geavanceerde prestaties om te voldoen aan de specifieke klimaatbehoeften van elk bedrijf. Veel commerciële ondernemingen moeten een balans vinden tussen prestaties en kosten. Met de airconditioningoplossingen van Fryskmann creëer je de ideale werkomstandigheden voor iedereen en bespaar je tegelijkertijd geld. Je kunt de temperatuur en luchtstroom in specifieke ruimtes, zoals vergaderkamers, lobby’s of individuele kantoren, onafhankelijk regelen en optimaliseren.

Samen met onze klanten ontwerpen we een uiterst efficiënt klimaatsysteem dat perfect is afgestemd op de behoeften van elk bedrijfspand en elke organisatie.

Wat Fryskmann kan betekenen voor jouw sector

  • Een optimaal binnenklimaat draagt bij aan de gezondheid en productiviteit van je medewerkers.
  • Zorg voor een aangename winkelervaring voor je klanten door een constante en comfortabele temperatuur te handhaven.
  • Creëer een gastvrije sfeer in je restaurant of café met een perfect geregeld binnenklimaat.

Bij Fryskmann streven we ernaar om met onze geavanceerde airconditioningoplossingen bij te dragen aan een gezond en comfortabel klimaat in iedere sector.

Kantoor

Het klimaat op kantoor heeft een grote invloed op de productiviteit van het personeel. Maxa klimaatsystemen bieden stabiele temperatuurregeling, flexibiliteit en stille werking, waardoor je een optimale werkomgeving creëert. Dit leidt niet alleen tot betere resultaten, maar verhoogt ook de efficiëntie en verlaagt de kosten.

Daarnaast bieden we ook Leranti infrarood verwarming aan, een innovatieve oplossing voor comfortabele en energiezuinige warmte waarbij efficiëncy en kosten hand in hand gaan.

Horeca

Maxa helpt jouw gasten ultiem comfort en tevredenheid te ervaren. Met onze flexibele klimaatsystemen creëren we de perfecte omstandigheden voor een aangenaam verblijf in hotels, restaurants en cafés. Daarnaast zorgt de geavanceerde technologie van Maxa ervoor dat je altijd een optimaal binnenklimaat hebt, zodat je gasten kunnen genieten van een comfortabele en uitnodigende sfeer.

Retail

Maxa zorgt ervoor dat elke klant zich welkom en comfortabel voelt. Met onze systemen creëer je een aangename winkelomgeving met consistente koeling die overal in de winkel doordringt. Onze stijlvolle ontwerpen passen perfect in je winkel zonder afbreuk te doen aan de presentatie van je producten. Met Maxa maak je van je winkel een plek waar klanten graag komen en langer blijven.

Onze producten

Woning-met-warmtepomp

Warmtpompen

Met een warmtepomp van Maxa of Fryskmann verwarm je je ruimte op een energiezuinige manier. En het mooie is, je kunt hem ook gebruiken om te koelen! Zo heb je het hele jaar door een comfortabel binnenklimaat. Kies voor Maxa warmtepompen en geniet altijd van een fijne temperatuur, ongeacht het seizoen.

Airconditioning / Klimaatsystemen

Wist u dat onze klimaatsystemen niet alleen zorgen voor aangename koeling op hete, drukkende zomerdagen, maar ook uw ruimte kunnen verwarmen gedurende de rest van het jaar? Zo geniet u het hele jaar door van een comfortabel binnenklimaat.

Klimaatsysteem
Infrarood-verwarming-in-winkel

Infrarood verwarming

Leranti infrarood verwarming biedt de ideale oplossing voor het efficiënt en comfortabel verwarmen van kantoren, werkplekken en specifieke zones. Dankzij de geavanceerde infraroodtechnologie worden ruimtes snel en gelijkmatig verwarmd, wat zorgt voor een aangename werkomgeving.

Service & contact

Neem direct contact op voor vragen of ondersteuning en ontdek meer over ons bedrijf. Hier vindt u ook technische informatie en handleidingen voor verdere hulp bij onze producten.

Showroom afspraak

U bent van harte welkom om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Hier kunt u onze producten in werking zien en een persoonlijk advies ontvangen.