Salus MS600 Bewegingsmelder

 85,00

Product op voorraad: Ja
Levertijd: 2-3 werkdagen

De Salus MS600 bewegingsdetector maakt schakelen middels bewegingsdetectie mogelijk. De MS600 is van de Salus Smarthome serie en werkt altijd samen met een UGE600 internetgateway en de SALUS Smart Home-software.

Beschrijving

De Salus MS600 bewegingsdetector maakt schakelen middels bewegingsdetectie mogelijk. De MS600 is van de Salus Smarthome serie en werkt altijd samen met een UGE600 internetgateway en de SALUS Smart Home-software. Via de software is aanwezigheid in een ruimte te detecteren en hierdoor kunnen er relais worden geactiveerd zoals de SPE600 of de SR600 welke de verwarming of verlichting Aan/-of Uit kan schakelen. Indien gewenst kunnen er ook SMS/e-mail notificaties ontvangen worden.

Eigenschappen

  • Eenvoudig te installeren
  • SMS/ Email waarschuwing via APP mogelijk
  • Waarschuwing indien batterij leeg begint te raken
  • Toepassing: alleen binnen gebruiken.
  • Frequentie: Zigbee 2.4 GHz
  • Detectieafstand: 8 Meter
  • Detectiehoek 80°

Extra informatie

Afmetingen 60 × 80 × 43 mm
Merk

Salus

EAN

5060103698097

Garantie

5 jaar

Werking

Draadloos

Plaatsing

Wand

Programmeerbaar

Ja

WiFi

Ja

Smart Home

Ja

Batterijen

Ja

Voeding

CR123 3V

Beschermingsklasse

IP30

Infrarood Panelen

Ontdek ons assortiment Fryskmann infrarood panelen, ontworpen voor superieure duurzaamheid en betrouwbaarheid. Elk paneel biedt een technische levensduur van meer dan 25 jaar.

Showroom afspraak

U bent van harte welkom om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Hier kunt u onze producten in werking zien en een persoonlijk advies ontvangen.

Service & contact

Neem direct contact op voor vragen of ondersteuning en ontdek meer over ons bedrijf. Hier vindt u ook technische informatie en handleidingen voor verdere hulp bij onze producten.