Salus SQ610RF Quantum Thermostaat

 139,00

Product op voorraad: Ja
Levertijd: 2-3 werkdagen

De draadloze Salus SQ610RF Quantum thermostaat heeft een elegant en slank ontwerp. Met een dikte van slechts 11 mm is deze thermostaat opvallend plat. Laat u echter niet misleiden door het slanke uiterlijk; deze thermostaat beschikt over alle verwachte functionaliteiten en is daarmee zeer veelzijdig in gebruik.

Beschrijving

De draadloze Salus SQ610RF Quantum thermostaat heeft een elegant en slank ontwerp. Met een dikte van slechts 11 mm is deze thermostaat opvallend plat. Laat u echter niet misleiden door het slanke uiterlijk; deze thermostaat beschikt over alle verwachte functionaliteiten en is daarmee zeer veelzijdig in gebruik. De thermostaat heeft een ingebouwde Lithium Accu, welke eenvoudig is op te laden met een micro-usb kabel, u hoeft hierdoor niet meer batterijen te wisselen.

Eigenschappen

  • Communicatie: Zigbee 2,4 GHz HA 1.2
  • Temperatuurbereik: 5 – 35 ºC
  • Regelalgoritme: ITLC en Hysterese 0.25/0.5°C
  • Te gebruiken in combinatie met andere Smart Home apparaten
  • Via One Touch regels toe te voegen
  • Vakantiemodus met algemene optie
  • Minimale en maximale temperatuur instelling
  • PIN beschermingsfunctie

Extra informatie

Afmetingen86 × 86 × 11 mm
Merk

Salus

EAN

5060103697670

Garantie

5 jaar

Werking

Draadloos

Plaatsing

Wand

Programmeerbaar

Ja

WiFi

Ja

Smart Home

Ja

Batterijen

Ja

Voeding

Li-ion 3.7 Accu met micro USB aansluiting

Beschermingsklasse

IP30

Infrarood Panelen

Ontdek ons assortiment Fryskmann infrarood panelen, ontworpen voor superieure duurzaamheid en betrouwbaarheid. Elk paneel biedt een technische levensduur van meer dan 25 jaar.

Showroom afspraak

U bent van harte welkom om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Hier kunt u onze producten in werking zien en een persoonlijk advies ontvangen.

Service & contact

Neem direct contact op voor vragen of ondersteuning en ontdek meer over ons bedrijf. Hier vindt u ook technische informatie en handleidingen voor verdere hulp bij onze producten.