Salus SR600 Smart Relais

 55,00

Product op voorraad: Ja
Levertijd: 2-3 werkdagen

De Salus SR600 Smart Relais is een uiterst compacte ontvanger, welke makkelijk is weg te werken in een centraal-/inbouwdoos. Dit relais kan via de Smart Home App worden aangestuurd voor diverse functies, en kan ook gekoppeld worden aan een Salus thermostaat.

Beschrijving

De Salus SR600 Smart Relais is een uiterst compacte ontvanger, welke makkelijk is weg te werken in een centraal-/inbouwdoos. Dit relais kan via de Smart Home App worden aangestuurd voor diverse functies, en kan ook gekoppeld worden aan een Salus thermostaat. De Salus Smart relais dient in combinatie met de UGE600 gebruikt te worden.

Extra informatie

Afmetingen 87 × 87 × 55 mm
Merk

Salus

EAN

5060103694143

Garantie

5 jaar

Werking

Bedraad

Plaatsing

Inbouwdoos

Programmeerbaar

Ja

WiFi

Ja

Smart Home

Ja

Batterijen

Nee

Voeding

230V

Beschermingsklasse

IP30

Infrarood Panelen

Ontdek ons assortiment Fryskmann infrarood panelen, ontworpen voor superieure duurzaamheid en betrouwbaarheid. Elk paneel biedt een technische levensduur van meer dan 25 jaar.

Showroom afspraak

U bent van harte welkom om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Hier kunt u onze producten in werking zien en een persoonlijk advies ontvangen.

Service & contact

Neem direct contact op voor vragen of ondersteuning en ontdek meer over ons bedrijf. Hier vindt u ook technische informatie en handleidingen voor verdere hulp bij onze producten.