Salus TS600 Temperatuursensor

 65,00

Product op voorraad: Ja
Levertijd: 2-3 werkdagen

De Salus TS600 temperatuursensor/thermostaat kenmerkt zich door een slank en discreet ontwerp. Met de TS600 kunt u de verwarming in een ruimte regelen zonder dat deze direct zichtbaar is als thermostaat.

Beschrijving

De Salus TS600 temperatuursensor/thermostaat kenmerkt zich door een slank en discreet ontwerp. Met de TS600 kunt u de verwarming in een ruimte regelen zonder dat deze direct zichtbaar is als thermostaat. De TS600 is van de Salus Smarthome serie en werkt altijd samen met een UGE600 internetgateway en de SALUS Smart Home-software, via deze software kan een SPE600 of de SR600 relais worden Aan/-of Uit geschakeld.

Eigenschappen

  • Compact design
  • Zelflerende TPI functie
  • Via App te bedienen
  • Frequentie: Zigbee 2,4 GHz
  • Temperatuurbereik: 5-32,5°C

Extra informatie

Afmetingen 51 × 85 × 22 mm
Merk

Salus

EAN

5060103694457

Garantie

5 jaar

Werking

Draadloos

Plaatsing

Wand

Programmeerbaar

Ja

WiFi

Ja

Smart Home

Ja

Batterijen

Ja

Voeding

2x AA

Beschermingsklasse

IP30

Infrarood Panelen

Ontdek ons assortiment Fryskmann infrarood panelen, ontworpen voor superieure duurzaamheid en betrouwbaarheid. Elk paneel biedt een technische levensduur van meer dan 25 jaar.

Showroom afspraak

U bent van harte welkom om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Hier kunt u onze producten in werking zien en een persoonlijk advies ontvangen.

Service & contact

Neem direct contact op voor vragen of ondersteuning en ontdek meer over ons bedrijf. Hier vindt u ook technische informatie en handleidingen voor verdere hulp bij onze producten.