Leranti® Flex – 60x120cm – 700W

 339,00

Product op voorraad: Ja
Levertijd: 2-3 werkdagen

Dit is het Leranti® infraroodpaneel, met afmetingen van 60 bij 120 cm en een vermogen van 700 Watt. Het paneel is ontworpen voor efficiënte verwarming van ruimtes, zoals slaapkamers, studeerkamers, keukens of woonkamers. Naast montage aan een wand kan de Flex ook horizontaal op de vloer worden geplaatst met behulp van de Flex vloersteun.

Beschrijving

Onze Leranti® Flex panelen zijn slechts 19 mm dun en frameless (zonder lelijke hoeklijsten). De Leranti® Flex is een flexibel in te zetten infrarood paneel en is geschikt voor wandmontage met de bijgeleverde beugels, maar dit paneel kan ook met de optionele vloerbeugel ingezet worden als een persoonlijke verwarming die snel en eenvoudig verplaatst kan worden naar de plek die u wilt gaan verwarmen. Leranti® Flex panelen hebben een technische levensduur van 25+ jaar, en hebben een eindtemperatuur van ca. 95⁰C. De nominale opwarmtijd van het Flex paneel is ca. 4-6 minuten.

Kleur

De Leranti® Flex infrarood panelen worden standaard geleverd in de kleur RAL 9016 (wit) maar kunnen indien gewenst ook, tegen meerprijs, in bijna iedere RAL-kleur geleverd worden. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Flex vs Essential

Het Leranti® Flex paneel is een vereenvoudigde versie van het Essential infrarood paneel, welke op zijn beurt grondig en onafhankelijk is getest door geaccrediteerde onderzoek bureaus BGEMC en Peutz volgens de EN60335-1 /IEC 60675-3. In tegenstelling tot het professionele Essential paneel, beschikt het Flex paneel niet over een IP-classificatie. Standaard worden er muur- of wandbeugels meegeleverd. Optioneel kunt u bij het Flex paneel kiezen voor een voetsteun. Voor een professionele ruimtelijke verwarmingsoplossing raden wij daarom het Essential paneel aan.

Thermostaat

Het gebruik van een thermostaat in combinatie met onze panelen is niet noodzakelijk. De panelen kunnen rechtstreeks op een standaard 230V voeding (stopcontact) worden aangesloten. Echter, zonder thermostaat dient u zelf de temperatuurregeling te beheren, wat vaak niet praktisch is. Ervaring leert dat handmatige aanpassingen vaak te laat komen, wat resulteert in een ruimte die te koud of te warm is. Wij raden daarom bijna altijd aan om een (digitale) thermostaat te gebruiken.

Extra informatie

Gewicht15000 g
Afmetingen600 × 1200 × 19 mm
Merk

Leranti®

EAN

8720165930340

Productlijn

Flex

Garantie

5 jaar

Vermogen

700 Watt

Geschikt voor m²

7-12 m²

Eindtemperatuur

95 ⁰C

Kleur

Wit (RAL 9016)

Ruimte

Bijkeuken, Hal, Keuken, Slaapkamer, Studeerkamer, Werkkamer, Woonkamer

Toepassing

Persoonlijke verwarming, Ruimtelijke verwarming

Bevestiging

Voetsteunen, Wand

Oppervlakte

Gecoat staal

Voeding

230V, 50Hz

Persoonlijke verwarming: Het Fryskmann Flex paneel is ideaal voor persoonlijke verwarming. U kunt het paneel eenvoudig op een voetsteun plaatsen, waardoor u het zowel staand als liggend kunt gebruiken. Dit maakt het gemakkelijk om de panelen te verplaatsen naar elke gewenste locatie waar extra warmte nodig is, wat u optimale flexibiliteit biedt.

Ruimteverwarming: Het Flex infrarood paneel kan ook worden gebruikt voor ruimteverwarming. Het biedt een gelijkmatige warmteverdeling en zorgt voor een comfortabele omgeving in uw woning of pand.

Let op: In tegenstelling tot het professionele Essential paneel, beschikt het Flex paneel niet over een IP-classificatie en worden er standaard geen muur- of wandbeugels meegeleverd. Bij het bestellen van het Flex paneel kunt u kiezen tussen beugels of een voetsteun. Voor een professionele ruimtelijke verwarmingsoplossing raden wij daarom het Essential paneel aan.

Flex panelen kunnen op een voetsteun worden geplaatst voor persoonlijke verwarming, of aan het plafond/wand worden bevestigd.

In geval van vaste plaatsing komen de Fryskmann Flex panelen het beste tot hun recht wanneer ze aan het plafond worden gemonteerd. De voorkeur voor plafondmontage is te verklaren doordat de panelen warmte uitstralen als een paraplu onder een hoek van 60°, waardoor ze elk object binnen hun stralingsbereik verwarmen. Dit omvat vaste elementen zoals vloeren, tafels, stoelen, en zelfs het menselijk lichaam. Bovendien wordt deze warmte opgeslagen in de objecten, het zogenoemde accumulerend effect. De opgeslagen warmte wordt geleidelijk aan de omgevingslucht afgegeven, waardoor dit een uiterst efficiënte verwarmingsmethode is.

Het Flex infrarood paneel kan op diverse manieren worden bediend, zoals met een eenvoudige draadloze thermostaat of een geavanceerdere draadloze Wifi-thermostaat die via een app werkt. Omdat een kwalitatief infrarood verwarmingssysteem de lucht indirect verwarmt, is aansturing op basis van luchttemperatuur mogelijk en tevens de meest efficiënte methode.

Onze Flex panelen bereiken een temperatuur van 95 graden Celsius, en warmen op in 4 tot 6 minuten. De opwarmtijd varieert met de omgevingstemperatuur. 

Voor onze Flex panelen gebruiken we RVS voor het warmte-element en staal voor het paneel, materialen die de meest optimale warmtestraling en -afgifte garanderen. Onze panelen maken gebruik van PTC techniek.

Een Fryskmann infrarood paneel is ontworpen voor probleemloos gebruik, wat gereflecteerd wordt in onze uitgebreide fabrieksgarantie van 8 jaar. Dit betekent dat we garanderen dat onze panelen minstens 8 jaar meegaan, terwijl de werkelijke levensduur veel langer is, dankzij het gebruik van duurzame materialen zoals staal en RVS. Zo hebben onze panelen een technische levensduur van meer dan 25 jaar.

De levering van onze panelen is geheel kosteloos. U betaalt dus geen verzendkosten. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om uw bestelling zelf op te halen in ons magazijn.

Thermostaten

Ontdek ons assortiment Salus thermostaten & accessoires. Wij gebruiken deze thermostaten voor de bediening van onze infrarood verwarming. 

Infrarood verwarming

Ontdek ons complete assortiment Fryskmann infrarood panelen, ontworpen voor duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Infrarood accessoires

Bekijk hier ons assortiment infraroodaccessoires, waaronder voetsteunen en beugels voor muur- en wandmontage.