Leranti® IH-3000

 699,00

Product op voorraad: Ja
Levertijd: 2-3 werkdagen

Dit is de Leranti® IH-2400 met een afgifte van 2400 Watt. Deze Heater is zeer geschikt om te gebruiken voor grotere ruimtes of als spot verwarming in bijvoorbeeld een werkplaats. Deze heaters geven een lange golf infrarood licht af waardoor deze heaters zeer geschikt zijn voor spot verwarming zonder dat er sprake is van schadelijke effecten zoals bij de korte golf.

Beschrijving

De Leranti® IH (Industrial Heater) is een zeer krachtige infrarode verwarming geschikt voor (zeer) grote en hoge ruimtes zoals productie, opslag- & sporthallen, showrooms, winkels etc.

De infrarode afstraling wordt bij de Leranti® IH opgewekt door zeer hoogwaardige keramische elementen. Binnen ca. 2-4 minuten bereiken deze elementen hun maximale temperatuur en hier door hun maximale afstraling. De infrarode straling wordt pas omgezet in warmte op het moment dat de straling vaste materie raakt. De lucht ertussen wordt slechts indirect opgewarmd doordat de materie hun warmte weer afgeeft aan de lucht. Hierdoor krijgt u de warmte precies waar u het wilt hebben, op de grond en niet hoog bovenin het gebouw.

Positionering Leranti® IH – Halverwarming

De Fryskmann IH dient op een minimale hoogte van 3,5 meter gemonteerd te worden. Daarnaast dient de afstand tot (brandbare) objecten ten minste 1 meter te zijn hierbij ook rekening gehouden met tijdelijke en incidentele objecten zoals tribunes en podiums. De Leranti® IH is eenvoudig te monteren en kan met behulp van kettingen of kabels op elke gewenste hoogte worden  bevestigd.Kleuren

De Leranti® IH wordt standaard geleverd met de kleur RAL 7016, maar is in overleg ook verkrijgbaar in een andere kleur.

Extra informatie

Gewicht12000 g
Afmetingen400 × 550 × 20 mm
Merk

Leranti®

EAN

8720165930746

Garantie

2 jaar

Eindtemperatuur

600 °C

Kleur

Antraciet (RAL 7016)

Toepassing

Bij- en zoneverwarming, Ruimtelijke verwarming

Bevestiging

Plafond

Oppervlakte

Gecoat staal

Beschermingsklasse

IP20

Voeding

230V, 50Hz

Productlijn heater

IH

Ruimte heater

Bedrijfshal, Fabriekshal, Kerk, Showroom, Werkplaats

Geschikt voor m² heater

30-50 m²

Vermogen heater

3000 Watt

Informatie

Op deze pagina ontdekt u alles over onze Fryskmann heaters. We willen u graag een helder beeld geven wat de mogelijkheden van onze producten zijn, inclusief alle technische details.

Veelgestelde vragen

Op deze pagina treft u de antwoorden aan op de vragen die ons veelvuldig gesteld worden over onze heaters. 

Showroom afspraak

U bent van harte welkom om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Hier kunnen wij uw situatie bespreken en een persoonlijk advies uitbrengen.

Service & contact

Neem direct contact op voor vragen of ondersteuning en ontdek meer over ons bedrijf. Hier vindt u ook technische informatie en handleidingen voor verdere hulp bij onze producten.