Leranti® PH-1200

 549,00

Product op voorraad: Ja
Levertijd: 2-3 werkdagen

Dit is de Leranti® PH-1200 met een afgifte van 1200 Watt. Deze Heater is zeer geschikt om te gebruiken voor een veranda met een oppervlakte van 6-10m2 (Afhankelijk van de isolatiewaarde van de ruimte), daarnaast kan deze heater ook prima ingezet worden om in een werkplaats of loods een werkplek te verwarmen. Deze heaters geven een lange golf infrarood licht af waardoor er geen sprake is van schadelijke effecten zoals bij de korte golf.

Beschrijving

De Leranti® PH is een infrarode warmte straler met een industrieële look welke krachtig genoeg is om elke werkplek of zithoek of serre heerlijk te verwarmen daar waar u het nodig heeft. De infrarode stralingswarmte verwarmt direct lichamen en objecten en niet de lucht er tussen. De Leranti® PH is er in een 1200Watt en een 2400Watt variant. De zeer hoogwaardige (Europese) keramische verwarmingselementen zorgen er voor dat de gebruikte elektrische energie uiterst efficiënt omzet in infrarode stralingswarmte. De stralingswarmte geeft geen zichtbaar licht af en is van het type lange golf (IR-C).

Positionering Leranti® PH – Powerheater

Door de bijgeleverde beugel is de Leranti® PH makkelijk te monteren en eenvoudig in de gewenste hoek te richten. De aanbevolen montage hoogte ligt tussen 2,20-2,60 hoog. De Powerheater dient voor de veiligheid aan alle kanten vrij gehouden te worden van andere objecten (30cm zij- boven- en/onderkant – 100 cm aan de voorkant).

Kleur

De Leranti® PH wordt standaard geleverd met de kleur RAL 7016, maar is in overleg ook verkrijgbaar in een andere kleur.

Extra informatie

Gewicht12000 g
Afmetingen600 × 200 × 200 mm
Merk

Leranti®

EAN

8720165930753

Garantie

2 jaar

Eindtemperatuur

600 °C

Kleur

Antraciet (RAL 7016)

Toepassing

Bij- en zoneverwarming, Ruimtelijke verwarming

Bevestiging

Plafond, Wand

Oppervlakte

Gecoat staal

Beschermingsklasse

IP20

Voeding

230V, 50Hz

Productlijn heater

PH

Ruimte heater

Veranda, Werkplaats

Vermogen heater

1200 Watt

Geschikt voor m² heater

6-10 m²

Informatie

Op deze pagina ontdekt u alles over onze Fryskmann heaters. We willen u graag een helder beeld geven wat de mogelijkheden van onze producten zijn, inclusief alle technische details.

Veelgestelde vragen

Op deze pagina treft u de antwoorden aan op de vragen die ons veelvuldig gesteld worden over onze heaters. 

Showroom afspraak

U bent van harte welkom om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Hier kunnen wij uw situatie bespreken en een persoonlijk advies uitbrengen.

Service & contact

Neem direct contact op voor vragen of ondersteuning en ontdek meer over ons bedrijf. Hier vindt u ook technische informatie en handleidingen voor verdere hulp bij onze producten.