-19%

Leranti® ST-Power – 60x60cm – 450W

Oorspronkelijke prijs was: € 419,00.Huidige prijs is: € 339,00.

Product op voorraad: Ja
Levertijd: 2-3 werkdagen

Dit is het Leranti® ST-P infraroodpaneel, met een afmeting van 60 bij 60 cm. Dit model behoort tot de Power variant van onze ST-lijn en levert een vermogen van 450 Watt. Het paneel is ontworpen om rechtstreeks in een systeemplafond te worden geplaatst.

Beschrijving

Onze Leranti® ST-P panelen zijn geschikt gemaakt om direct te plaatsen in een systeemplafond. Leranti® ST-P panelen hebben een technische levensduur van 30+ jaar, en hebben een eindtemperatuur van ca. 125⁰C. De nominale opwarmtijd van het ST-P paneel is ca. 3-5 minuten.

Kleur

De Leranti® ST-P infrarood panelen worden standaard geleverd in de kleur RAL 9016 (wit) maar kunnen indien gewenst ook, tegen meerprijs, in bijna iedere RAL-kleur geleverd worden. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Keuringen

De Leranti® ST-P panelen zijn grondig en onafhankelijk getest door geaccrediteerde onderzoek bureaus BGEMC en Peutz volgens de EN60335-1 / IPx4 / IEC 60675-3.

Thermostaat

Het gebruik van een thermostaat in combinatie met onze panelen is niet noodzakelijk. De panelen kunnen rechtstreeks op een standaard 230V voeding (stopcontact) worden aangesloten. Echter, zonder thermostaat dient u zelf de temperatuurregeling te beheren, wat vaak niet praktisch is. Ervaring leert dat handmatige aanpassingen vaak te laat komen, wat resulteert in een ruimte of zone die te koud of te warm is. Wij raden daarom bijna altijd aan om een (digitale) thermostaat te gebruiken.

Extra informatie

Gewicht8200 g
Afmetingen600 × 600 × 25 mm
Merk

Leranti®

EAN

08720165930883

Productlijn

ST

Garantie

8 jaar

Vermogen

450 Watt

Geschikt voor m²

4-7 m²

Eindtemperatuur

125 °C

Kleur

Wit (RAL 9016)

Ruimte

Kantoor

Toepassing

Bij- en zoneverwarming, Ruimtelijke verwarming, Systeemplafond

Bevestiging

Systeemplafond

Oppervlakte

Gecoat staal

Beschermingsklasse

IP44

Voeding

230V, 50Hz

Het Fryskmann ST (systeemplafond) paneel is ontworpen met veelzijdigheid in gedachten en biedt verschillende toepassingsmogelijkheden:

Effectieve Ruimteverwarming: Het ST Essential paneel is ontworpen voor effectieve ruimteverwarming, waardoor het ideaal is voor het verwarmen van hele ruimtes. Het biedt een gelijkmatige warmteverdeling en zorgt voor een comfortabele omgeving in uw kantoor.

Bij- en Zoneverwarming: Het ST Power paneel is ideaal voor situaties waar u specifieke zones wilt verwarmen, zoals boven de bank of eettafel. Het paneel wordt ca. 30 graden warmer dan ons ST Essential paneel, wat resulteert in intensere stralingswarmte en een effectievere temperatuurregeling in de specifieke zone. 

De Fryskmann ST infrarood panelen kunnen snel en eenvoudig in een enkel of dubbel vlak van een systeemplafond worden geïnstalleerd.

Het Essential infrarood paneel kan op diverse manieren worden bediend, zoals met een eenvoudige draadloze thermostaat of een geavanceerdere draadloze Wifi-thermostaat die via een app werkt. Omdat een kwalitatief infrarood verwarmingssysteem de lucht indirect verwarmt, is aansturing op basis van luchttemperatuur mogelijk en tevens de meest efficiënte methode.

De ST Essential panelen bereiken een temperatuur van 95 graden Celsius en warmen op in 4 tot 6 minuten. De ST Power panelen worden 125 graden Celsius warm en hebben ook 4 tot 6 minuten nodig om op te warmen. De opwarmtijd kan variëren afhankelijk van de omgevingstemperatuur.

Voor onze ST infrarood panelen gebruiken we RVS voor het warmte-element en staal voor het paneel, materialen die de meest optimale warmtestraling en -afgifte garanderen. Onze panelen maken gebruik van PTC techniek.

Een Fryskmann infrarood paneel is ontworpen voor probleemloos gebruik, wat gereflecteerd wordt in onze uitgebreide fabrieksgarantie van 8 jaar. Dit betekent dat we garanderen dat onze panelen minstens 8 jaar meegaan, terwijl de werkelijke levensduur veel langer is, dankzij het gebruik van duurzame materialen zoals staal en RVS. Zo hebben onze panelen een technische levensduur van meer dan 25 jaar.

De levering van onze panelen is geheel kosteloos. U betaalt dus geen verzendkosten. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om uw bestelling zelf op te halen in ons magazijn.

Thermostaten

Ontdek ons assortiment Salus thermostaten & accessoires. Wij gebruiken deze thermostaten voor de bediening van onze infrarood verwarming. 

Infrarood verwarming

Ontdek ons complete assortiment Fryskmann infrarood panelen, ontworpen voor duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Infrarood accessoires

Bekijk hier ons assortiment infraroodaccessoires, waaronder voetsteunen en beugels voor muur- en wandmontage.