Salus HTRP-RF(50) Thermostaat

 89,00

Product op voorraad: Ja
Levertijd: 2-3 werkdagen

De HTRP-RF(50) is een Zigbee Thermostaat met digitale temperatuurweergave. Deze kamerthermostaat kan eenvoudig op de muur (opbouw) gemonteerd worden en kan met de klemstroken KL08RF en KL04RF verbonden worden. De HTRP-RF(50) thermostaat is volledig programmeerbaar.

Beschrijving

De HTRP-RF(50) is een Zigbee Thermostaat met digitale temperatuurweergave. Deze kamerthermostaat kan eenvoudig op de muur (opbouw) gemonteerd worden en kan met de klemstroken KL08RF en KL04RF verbonden worden. De HTRP-RF(50) thermostaat is volledig programmeerbaar. Dankzij de radiografische verbinding laat de thermostaat zich eenvoudig installeren zonder extra kabelaansluiting. Met deze verbinding kan de HTRP-RF(50) i.c.m. de universele Gateway (UGE600) per APP op een Smartphone / PC of Tablet aangestuurd worden.

Eigenschappen

  • Programmeerbaar
  • Eenvoudige bediening op LCD Display
  • TPI (Time Proporional & Integral) “zelf-leer” functie
  • Integratie met VS10RF, VS20RF en HTRP-RF(50) mogelijk
  • Smart Home App integratie
  • EVPG classificatie IV
  • Optioneel Externe Temperatuursensor
  • Nacht-temperatuur instelbaar

Extra informatie

Afmetingen 80 × 85 × 25 mm
Merk

Salus

EAN

5060103694280

Garantie

5 jaar

Werking

Draadloos

Plaatsing

Wand

Programmeerbaar

Ja

WiFi

Ja

Smart Home

Ja

Batterijen

Ja

Voeding

2x AA

Beschermingsklasse

IP30

Infrarood Panelen

Ontdek ons assortiment Fryskmann infrarood panelen, ontworpen voor superieure duurzaamheid en betrouwbaarheid. Elk paneel biedt een technische levensduur van meer dan 25 jaar.

Showroom afspraak

U bent van harte welkom om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Hier kunt u onze producten in werking zien en een persoonlijk advies ontvangen.

Service & contact

Neem direct contact op voor vragen of ondersteuning en ontdek meer over ons bedrijf. Hier vindt u ook technische informatie en handleidingen voor verdere hulp bij onze producten.